header

  • existing plan | level 0
    existing plan | level 0
  • proposed plan | level 0
    proposed plan | level 0
  • proposed plan | level 1
    proposed plan | level 1
  • proposed plan | roof
    proposed plan | roof
  • long section
    long section
  • long section
    long section
  • construction site
    construction site
  • construction site
    construction site
  • construction site
    construction site
  • construction site
    construction site
  • construction site
    construction site
  • construction site
    construction site
  • construction site
    construction site
  • materials
    materials
  • east view
    east view
Location: Lapa, Lisbon
Project: 2014
Construction: 2016
Area: 150 m2
Client: Private
Status: Built
Architecture: Madalena Atouguia, Henrique Couvreur de Oliveira
Structural Engineer: Rita Gonçalves
Services Engineer: Pedro Cartaxo
Contractor: Living Box, Lda.